Workshop Tao Leiderschap, de Kunst van het Meebewegen

manager workshop

Hoe creëer je draagvlak in een veranderproces en kun je leren effectief om te gaan met weerstand?

Veel managers hebben oprecht de intentie om goed naar hun medewerkers te luisteren. Tegelijk is het lastig om uit je eigen valkuilen te blijven.

Hoe zorg je dat je niet de verdediging inschiet als jouw zorgvuldig uitgedachte veranderstrategie toch een lading kritiek oproept? Hoe zorg je dat je de ander niet automatisch bestookt met argumenten maar dat je werkelijk ruimte geeft aan jouw mensen?

In deze workshop leer je hoe je soepel met weerstand mee kunt bewegen zonder je eigen koers te verliezen. We nemen je mee in de belangrijkste uitgangspunten van Tao Leiderschap. Theorie wisselen we af met praktische fysieke oefeningen uit de Tai Chi, van oorsprong een Chinese vechtkunst. Vandaaruit maak je een vertaling naar je eigen werkpraktijk. Na afloop ontvang je het bijbehorende boek: ‘De 5 Principes van Tao voor een Lichter Leven’.

Voor wie is deze training?
Deze workshop van 1 dag is bedoeld voor leidinggevenden die met minder inspanning meer wil bereiken. Wil je soepeler om kunnen gaan met weerstand dan is deze workshop echt iets voor jou! De workshop is ook in company te boeken.

Voor informatie over de data, locatie en prijzen, kun je met mij contact opnemen.