Workshops en Events

Naast het werk voor Innovision Consult geef ik workshops en bedrijfstrainingen gebaseerd op mijn boek. De volgende workshops zijn te boeken

Naar een Nieuwe

Balans

balans workshop

Sta je voor een belangrijke verandering in je leven of heb je onlangs te maken gehad met een ingrijpende gebeurtenis? Ben je op zoek naar een nieuw evenwicht maar weet je nog niet goed hoe je dat vorm wilt geven?

Dan is deze driedaagse training ‘Naar een nieuwe Balans’ echt iets voor jou.

Tao Leiderschap

De Kunst van het Meebewegen​

manager workshop

Hoe creëer je effectief draagvlak in een veranderproces? Hoe zorg je dat je soepel met weerstand meebeweegt zonder je eigen koers te verliezen.

Deze workshop is bedoeld voor leidinggevenden die met minder inspanning meer wil bereiken. Tijdens deze workshop nemen we je op een speelse wijze mee in de belangrijkste uitgangspunten van Tao Leiderschap.

Lichter Leven

Met Kanker

leven met kanker

De diagnose kanker krijgen kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Hoe ga je om met je ziekte en met alle onzekerheid die het met zich meebrengt? In 3 bijeenkomsten van 2 uur gaan we in op verschillende thema’s en de vraag hoe je lichter kunt leven met alles wat op je pad komt als (ex-) kankerpatiënt. 

China Retraite

Retraite

Op zoek naar een bijzondere ervaring? Ga mee op de China Retraite. China is de bakermat van het Taoïsme en de Tai Chi. Een land met eeuwenoude tradities maar ook met verrassend moderne kanten.

We beginnen onze China reis in bruisend Beijing. Na Beijing gaat onze reis door naar een klein dorpje in het zuiden van China. Hier brengen we onze retraite week door.

Relaxen met Tao

Voor een Lichter Leven

In een prachtige ontspannen wellness omgeving wordt je in een dagdeel meegenomen in het gedachtegoed van Tao voor een Lichter Leven. Hoe zorg je dat je jouw innerlijke rust en balans bewaart, ook als het even niet meezit? Hoe creëer je positieve energie voor jezelf? Meditatie en Tai Chi vormen onderdeel van het programma.